poniedziałek, 30 lipca 2012

Porzeczkowe śniadanie

Czy tylko ja tak uwielbiam porzeczki? Szczególnie czerwone?:DDD
strasznie się cieszę że krzaczki są już pełne owoców!:)
Szybka, łatwa i smaczna propozycja śniadanka:))



Kasza manna ugotowana na 100ml mleka i 100ml herbaty smakowej u mnie waniliowej i duużej ilości cynamonu (bo go uwielbiam!)


Wszystko posypane świeżymi porzeczkami i pokruszonymi orzeszkami ziemnymi.



6 komentarzy:

  1. Też bardzo lubię porzeczki. :) Ale kasza manna na herbacie, i to pysznej, waniliowej? Muszę tego spróbować! Podoba mi się Twój blog.

    OdpowiedzUsuń
  2. dla mnie są trochę za kwaśne, ale ten pucharek na pewno smakował obłędnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. o kochana! to jest dopiero połączenie! mniam!

    OdpowiedzUsuń
  4. ja chyba wolę czarne... albo nie... nie mogę się zdecydować! ;D

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie jadłam w tym roku jeszcze porzeczek. Muszę zagościć do babci:D

    OdpowiedzUsuń